TURBOS d.o.o.

Link - Homepage
Link - Facebook Link - Njuškalo

O nama

Tvrtka Turbos d.o.o. osnovana je 2010. god. i uspješno se bavi prodajom i repariranjem dijelova motora osobnih i gospodarskih

vozila kao i radnih strojeva. Imamo veliko iskustvo, moderne strojeve i obučeni kadar za repariranje turbina, letvi volana i servo pumpi upravljačkog sustava, automatskih mjenjača svih proizvođača, wandlera (bubnjeva aut. mjenjača) kao i djelatnošću autoservisa. U našoj mehaničkoj radionici vršimo obradu radilica i glava motora za sva putnička i gospodarska vozila na suvremenim strojevima za obradu metala, tokarskim i CNC strojevima, glodalicama itd. Također vršimo specijalna varenja puknutih glava i blokova kao i zamjenu košuljica cilindara motora. U tijeku je povećanje mehaničke radionice i zapošljavanje i stručno osposobljavanje novih radnika.

Imamo veliki izbor rezervnih dijelova za vaše metalne ljubimce kao i dijelove turbina i automatskih mjenjača čiji smo direktan uvoznik. Osim za ugradnju djelove prodajemo i ostalim serviserima turbina i automatskih mjenjača.

U našoj radionici obavljamo i poslove vulkanizacije, auto-optike, auto-dijagnostike itd. Također vršimo i zamjenu rezervnih dijelova, ulja i filtera te besplatnu montažu auto guma kupljenih u našoj maloprodaji.

 

Također se bavimo i prodajom rabljenih originalnih auto dijelova i imamo oko 1000 oglasa na Njuškalu čiji se broj konstantno povećava. Također prodajemo robu i putem raznih oglasnika susjednih zemalja: OLX.ba, Oglasi.si .....Nudimo i alate i materijale ( brusne papire, sprejeve, filtere za maske,rabljene aparate za varenje i sl!  Link za njuškalo nalazi se iznad u izborniku kao i link za Facebook!

 

Sve više radimo i reparacije auto dijelova za strane kupce iz Europskih i susjednih zemalja koji pokazuju veliki interes za suradnju

sa nama što također govori o kvaliteti naših usluga i pristupačnim cijenama. Na sve radove i dijelove dajemo jamstvo i kompletnu podršku. Upravo zbog toga otvorili smo i svoju eBay trgovinu preko koje prodajemobrobu i usluge uz povoljne cijene dostave zahvaljujući uspješnoj suradnji sa velikim svjetskim dostavnim službama kao što su GLS, Eurodis, DHL itd.

Osim sa krajnjim kupcima otvoreni smo za poslovnu suradnju sa svim servisima i trgovcima po izuzetno povoljnim uvjetima!

Turbos d.o.o. je vodeći centar strojne obrade u automehanici na teritoriju Hrvatske a posluje i van granica naše države ( BiH, Srbija, Slovenija, Austrija, Njemačka itd.)

 

Sa dugogodišnjim iskustvom u obradi svih dijelova motora i auto mehanike posebno ističemo reparacije turbo punjača i wandlera ( torque konvertera ) po čemu smo br.1 u Hrvatskoj što se tiče količine, kvalitete, brzine i jamstva na rad i dijelove!

 

Surađujemo sa najjačim i najkvalitetnijim proizvođačima i distributerima rezervnih dijelova a među kojima posebno ističemo Automatic Choice, Melett, Turbomaster itd.

TURBOS d.o.o.

Link - Homepage
Link - Facebook Link - Njuškalo

KONTAKT - VINKOVCI

RADNO VRIJEME

Turbos d.o.o.

Kralja Zvonimira 83

32100 Vinkovci

+385 32 309 600

+385 95 911 8379

turbosvinkovci@gmail.com

Pon-Pet 08-16h

Sub 08-14h

KONTAKT - ZAGREB

RADNO VRIJEME

Turbos d.o.o.

Av. Dubrava 242

10000 Zagreb

+385 1 638 3385

+385 91 269 9460

turboszg@gmail.com

Pon-Pet 09-15h

Sub 09-13h

Link - Izjava o zaštiti privatnosti
Link - Homepage
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo
Link - Facebook Link - Njuškalo